Etsimme tyypin 2 diabeetikoita lääketutkimukseen

Oma Lääkärisi -terveysasemilla panostetaan diabeteksen hoitoon – olemme mm. seuranneet vuodesta 2013 lähtien diabeteksen hoidon laatua ja vaikuttavuutta asemillamme. Hoitamiemme diabeetikoiden pitkäaikaissokeri (HbA1c) ja LDL-kolesterolitasot ovat keskimäärin kääntyneet selkeään laskuun ja suurin osa diabeetikoista on sokerin ja kolesterolin suhteen hoitotavoitteessa.

Pidämme tärkeänä uusien ja entistä parempien diabeteslääkkeiden kehittämistä. Oma Lääkärisi on mukana kliinisessä lääketutkimuksessa, jossa tutkitaan uuden suun kautta otettavan, kerran päivässä annosteltavan diabeteslääkkeen tehoa ja turvallisuutta verrattuna lumelääkehoitoon. Etsimmekin tällä hetkellä tutkimukseen sopivia ja osallistumisesta kiinnostuneita potilaita. Tutkimuspotilaaksi saattaa soveltua tyypin 2 diabeetikko, jolla ei ole päästy sokeritavoitteeseen aiemmin käytetyllä lääkityksellä ja jolla on lisäksi keskivaikea munuaisten vajaatoiminta. Katso lisätietoja ja yhteystiedot linkistä! >>