Fysioterapeuttiopiskelijat ohjaavat Iso Omenassa

Onko kehosi kunnossa? Vaivaako hartiat tai kolottaako polvet?
Tule juttelemaan Laurean fysioterapiaopiskelijoiden kanssa ja saat maksutonta neuvontaa ja ohjausta hyvinvointisi lisäämiseksi. Tapaamisen jälkeen sinulla on konkreettisia, sinulle räätälöityjä vinkkejä arkesi tukemiseksi.
Tiistaisin klo 9-17
31.10.-12.12.
Ison omenan 3. kerroksen palvelutorilla. Ilman ajanvarausta ja maksuton.

Onko kehosi kunnossa? Vaivaako hartiat tai kolottaako polvet? Tule juttelemaan Laurean fysioterapiaopiskelijoiden kanssa ja saat maksutonta neuvontaa ja ohjausta hyvinvointisi lisäämiseksi. Tapaamisen jälkeen sinulla on konkreettisia, sinulle räätälöityjä vinkkejä arkesi tukemiseksi. Tiistaisin klo 9-17 31.10.-12.12. Ison omenan 3. kerroksen palvelutorilla. Ilman ajanvarausta ja maksuton.

Fysioterapeuttien mainos syksy 2017