Digiklinikka

Mehiläinen on ottanut Oma Lääkärisi –asemilla käyttöön maksuttoman Digiklinikka chat-palvelun. OmaMehiläinen -sovelluksen kautta Oma Lääkärisi -aseman asiakkaat voivat maksuttomasti ottaa yhteyden asemansa hoitohenkilökuntaan. Oma Lääkärisi -asemien asiakkaat voivat mm. asioida sairaanhoitajan vastaanotolla, jättää reseptien uusimispyynnöt sekä kysyä tutkimustuloksistaan. Digiklinikka palvelee aseman aukioloaikoina.

Palvelun käyttäminen edellyttää OmaMehiläinen -mobiilisovelluksen lataamista. Lataa OmaMehiläinen iPhoneen tai Android-puhelimeen oheisten linkkien kautta. Rekisteröitymisen jälkeen valitse sovelluksen alalaidasta Digiklinikka-välilehti. Valitse palveluksi Julkinen terveysasema. Valitse listasta Oma Lääkärisi -asema, jonka asiakas olet. Nyt voit aloittaa keskustelun aseman henkilökunnan kanssa.

Digiklinikan chat aloitetaan aina ensin sairaanhoitajan kanssa, joka siirtää asioinnin tarpeen mukaan lääkärille.