Oma Lääkärisi Espoontori: Digiklinikan etävastaanolta apua 24/7 vuoden jokaisena päivänä

Digiklinikan etävastaanotolla Oma Lääkärisi Espoontorin asiakkaat voivat maksutta keskustella sairaanhoitajan tai lääkärin kanssa, tarkastella tutkimustuloksiasi, varata ajan ja jättää uusintapyynnön resepteillesi. Yleislääkäri vastaa kysymyksiisi joka päivä kello 7–23 ja hoitaja yöaikaan kello 23–7. Digiklinikalla ensikontaktina hoidettavia vaivoja ovat mm. tavallisimmat infektio-oireet kuten flunssa, virtsatie- ja silmätulehdukset sekä vatsatauti. Saat etävastaanotolla avun myös allergia- ja iho-oireiden ilmaantuessa. Voit liittää palveluun kuvan. Etävastaanotto toimii sekä OmaMehiläinen -sovelluksessa että -verkkopalvelussa osoitteessa oma.mehilainen.fi. Etävastaanotto on maksuton palvelu Oma Lääkärisi -asiakkaalle.

Saat sovelluksen käyttöösi näin:

  1. Lataa puhelimeesi Oma Mehiläinen-mobiilisovellus.
  2. Mene sovelluksessa kohtaan Lisää.
  3. Valitse Omat tiedot -kuvake.
  4. Valitse Julkinen Terveysasema.
  5. Valitse profiilivalikosta Oma Lääkärisi -asemaksesi Espoontori, Espoo.

Tämän jälkeen voit aloittaa asioinnin Digiklinikalla.