Oma Lääkärisi Espoontori

Tervetuloa Oma Lääkärisi Espoontorille!

Espoontorin Oma Lääkärisi -terveysasema sijaitsee osoitteessa Kamreerintie 7 5. krs, 02770 Espoo.  Terveysasemamme toimii osana Espoon kaupungin terveysasemaverkkoa. Saat asemalta julkista perusterveydenhoitoa vastaavat palvelut samaan hintaan kuin muilta Espoon kaupungin terveysasemilta.  Mehiläisen Oma Lääkärisi Espoontori on huolehtinut Tuomarilan ja Suvelan väestön terveydestä vuodesta 2013 lähtien ja nykyään toimintamme jatkuu saumattomasti osana palvelusetelikokeilua. Meille voivat listautua kaikki espoolaiset, joilla on henkilötunnus!

Pääset asemalle helposti julkisilla kulkuvälineillä ja autolla.

Saammehan pitää huolta terveydestäsi?

Yhteensä 25000 espoolaista voi valita terveysasemakseen yksityisen palvelutuottajan kaupungin myöntämällä palvelusetelillä. 

Espoon kaupunki  päätti pilotoida terveysasemapalveluiden järjestämistä palvelusetelillä  viiden vuoden ajan 1.5.2020 lähtien. Tavoitteena on lisätä kuntalaisten valinnanvapautta ja parantaa palvelujen saatavuutta.

Haluamme pitää huolta terveydestäsi jatkossakin samassa tutussa toimipaikassa saman kokeneen henkilökunnan kanssa!

Tarjoamme Espoontorilla palvelusetelin kattamat palvelut eli

 • yleislääkärin sekä sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan vastaanotot
 • lakisääteiset terveystarkastukset ja lausunnot
 • yleislääkäritasoiset laboratorio- ja kuvantamispalvelut

Palveluistamme vastaa kokenut yleislääketieteen erikoislääkäreiden, kokeneiden yleislääkäreiden, terveydenhoitajien ja sairaanhoitajien tiimi. Aseman vastaava lääkäri on yleislääketieteen erikoislääkäri Mari Mäki ja vastaavana hoitajan Hanna Saukkola.

Meillä hoitoon pääsee nopeasti – lääkärin vastanottoajan on saanut alle viikossa.

Tarjoamme asiakaslähtöisiä palveluita. Asemamme asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Asiakastyytyväisyyttä kuvaava NPS oli nyt tammikuussa 81 ja helmikuun alussa yli 90.

Digiklinikan etävastaanotolta saat apua 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Palvelu on maksutta asiakkaidemme käytössä.

Toivotamme kaikki espoolaiset lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksemme!

Oma Lääkärisi Espoontorin palvelut:

Valitsemalla Oma Lääkärisi Espoontorin terveysasemaksesi palvelusetelillä saat valitsemastasi meiltä samat palvelut kuin kaupungin omilta terveysasemilta. Myös asiakasmaksut ovat samat kuin kaupungin omilta terveysasemilta. Palvelusetelin kattamat palvelut:

 • yleislääkärin vastaanotot
 • terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan vastaanotot
 • pitkäaikaissairaiden vuositarkastukset
 • ehkäisyneuvolatoiminta
 • rokotukset
 • laboratoriopalvelut: Oma Lääkärisi Espoontorin laboratoriopisteessä ajanvarauksella puh. 09 855 4303, arkisin 8-16. Potilaat voivat asioida myös kaikissa Mehiläisen toimipisteissä.
 • Röntgenpalvelut: voit asioida kaikissa Mehiläisen toimipisteissä.
 • Päivystys ma-pe klo 8-16